Nummer et på Riidr’s bestsellerliste for januar

Følgende er sakset fra http://da.riidr.com/blog/2012/02/januars-bestsellere-og-nyheder-hos-riidr/

 

Med en pris på under 20 kr er Thomas Teglgaards krimi stadigvæk et stort hit blandt vores læsere.

2. Det syvende barn af Erik Valeur

Det syvende barn har udover at vinde Danske Banks debutantpris også netop vundetWeekendavisens literaturpris på 100.000

 

3. 1Q84 Bog 1 af Haruki Murakami

Det første bind i Murakami trilogien er allerede blevet godt modtaget af anmelderne, og vi håber også at se flere af hans populære bøger som e-bøger i løbet af 2012.

Nyheder i Januar

Januar har også budt på en masse nyhder, og vi er glade for at se mange nye udgivelser udkomme som e-bøger, især når de udkommer samme tid som papirudgaven. Det var tilfældet for Peter Svarres nye bog Den perfekte storm der giver virksomheder gode råd til hvordan de kan udvikle den bedst mulige digitale strategier. I en verden hvor der ofte er mange buzzwords har bogen allerede fået flotte ord med på vejen, blandt andet i Børsen.

En anden nyhed er bogen War Horse, som netop er kommet i biografen og er nomineret til seks Oscars. Den kan købes for kun 49 kr så den er billigere end en biografbillet.

Danmarks kulturminister Uffe Elbæks bog “Ledelse på kanten” er også kommet som e-bog. Med de seneste sparediskussioner på Det Kongelige Teater, kan han med fordel genlæse første kapitel, der hedder “Find gaven i problemet.”

I fremtiden vil vi bruge vores blog mere aktivt og vi ser frem til at fortælle om nye bøger, men også på at tale med forfattere og forlagsfolk, og fortælle om vores nye produkter og opdateringer.

Der er lukket for kommentarer.